H. DREESSEN DAKBEDEKKINGS-BEDRIJF B.V.

Hoogenboschweg 51    

6442 PT BRUNSSUM

Tel. 045 - 525 3532

www.groendak.nl

Belangrijk: 

Tijdelijke btw-verlaging op isolatie blijft voor sommige werkzaamheden bestaan

Lage btw-tarief blijft gelden voor sommige werkzaamheden

Voor woningen ouder dan 2 jaar blijft na 1 juli 2015 de btw 6% o.a.voor: isoleren. 

 

Tot 1 juli 2015 gold een tijdelijk verlaagd btw-tarief van 6%. Dit tarief geldt voor arbeidskosten bij renovatie en herstel van woningen ouder dan 2 jaar. Vanaf 1 juli geldt het tarief van 21%. Werkzaamheden die vóór 1 juli 2015 zijn afgerond, vallen nog onder het 6%-tarief.
 

21 MAART 2014, 25-JARIG JUBILEUM VAN H. DREESSEN DAKBEDEKKINGSBEDRIJF B.V.

GEEN WOORDEN MAAR DAKEN !WIJ DANKEN AL ONZE KLANTEN VOOR HET IN ONS GESTELDE VERTROUWEN.

Welkom op de website van H. Dreessen Dakbedekkingsbedrijf B.V.! U kunt hier veel nuttige informatie vinden. We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten en diensten. U kunt gedetailleerde informatie over onze producten en diensten online vinden of u kunt contact opnemen met onze klantenservice voor verdere ondersteuning.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws op onze website, zodat u als eerste weet heeft van al onze aanbiedingen.

 

Erkend Leerbedrijf

Gezien de aard van meerdere uit te voeren werkzaamheden mede als de moeilijkheidsgraad en de hoge mate van afwerking en kwaliteit die door ons bedrijf gehandhaafd worden maar ook door onze opdrachtgevers gewenst worden, zorgen wij ervoor dat opleidingen en scholing binnenshuis geschieden.

Hiervoor is H. Dreessen Dakbedekkingsbedrijf B.V. al ruim 15 jaar Gecertificeerd als Leermeesterbedrijf.

Deze erkenning geschiedt door FUNDEON.

Het opleiden van mensen is niet alleen cruciaal voor de toekomst van een bedrijf of van het vak (of van de branche) maar heeft ook een grote maatschappelijke functie.

Door te scholen blijft de visie helder en blijft een bedrijf altijd up to date of loopt zelfs vooruit op veranderingen in de markt en in wet- en regelgeving zodat de kwaliteit gehandhaafd kan blijven.